over ons

Brian Esselaar

Brian (1965) werkt sinds zijn afstuderen in de gezondheidszorg. Eerst bij een klein adviesbureau en later bij BoerCroon. Daarna heeft hij ruim vijf jaar interim management gedaan, onder meer als interim Directeur Zorginkoop van een aantal zorgverzekeraars. Sinds 2007 werkt hij weer als adviseur in de gezondheidszorg, eerst als partner bij BoerCroon en daarna – sinds 2012 – als medeoprichter van EHdK.

 

Brian onderscheidt zich door een zakelijke en kritische kijk, in combinatie met ruim voldoende sensitiviteit om ook de meest complexe vraagstukken te kunnen overzien. In zijn werk vindt hij het behalen van aantoonbare resultaten voor de klanten het meest belangrijke.

 

Brian woont in Amsterdam, is getrouwd en heeft een passie voor reizen.

Jenneke Aartsen

Jenneke (1992) werkt sinds 2017 als adviseur voor EHdK. Jenneke heeft Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft daarna masters afgerond in internationaal recht en conflict resolution and governance in Amsterdam. Als onderdeel van haar studie studeerde Jenneke een half jaar aan de Stellenbosch University in Zuid-Afrika en heeft ze stage gelopen bij de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging in New York ter voorbereiding van het lidmaatschap in de VN-veiligheidsraad. 

 

Jenneke is geïnspireerd door de maatschappelijke relevantie van de gezondheidszorg en vindt haar motivatie in het actief kunnen bijdragen aan een (nog) betere organisatie van de gezondheidszorg in Nederland. 

 

Jenneke woont in Amsterdam, doet veel aan sport is net zoals haar collega’s een fervent reiziger. 

Nadine de Kort-Biekart

Nadine (1976) is ruim vijftien jaar werkzaam als adviseur en projectmanager in de zorg en publieke sector. Voorafgaande aan de start van EHdK werkte zij o.a. bij KMPG Consulting en BoerCroon. Zij is opgeleid als econoom en volgde recent de opleiding Besturen en Vernieuwen in de zorg bij Sioo. Nadine is ervan overtuigd dat de medewerkers over waardevolle kennis en ervaring beschikken en uiteindelijk zorgdragen voor de realisatie én dus het uiteindelijke succes van het project.

 

Door haar nieuwsgierigheid, enthousiasme en drive is zij in staat om snel individuele motivaties en doelstellingen bloot te leggen om zo een effectieve samenwerking mogelijk te maken.

 

Nadine woont met haar man en drie kinderen in Amsterdam. Zij rent en tennist graag en heeft veel interesse voor kunst en cultuur.

Pim Candel

Pim (1991) werkt sinds 2015 als adviseur voor EHdK. Pim heeft een brede academische achtergrond: Hij is begonnen met een Propedeuse Sociologie van de Radboud Universiteit en heeft vervolgens University College Maastricht afgerond. Als onderdeel van deze bachelor studeerde hij een half jaar leiderschap aan de University of Richmond. Uiteindelijk behaalde hij zijn Master Bedrijfskunde op het onderwerp ‘Strategische besluitvorming bij zorginstellingen’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.Na zijn studie is hij direct gestart als zelfstandig adviseur voor organisaties in de zorg en overheid. De complexiteit en maatschappelijke relevantie van hun vraagstukken heeft zijn interesse.

 

Pim zet graag zijn nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden in om antwoord te geven op vragen van zijn opdrachtgevers.

 

Pim woont in Amsterdam, ziet graag veel van de wereld en is regelmatig bij zijn vriendin in Engeland.