MENUMENU

over ons

Brian Esselaar

Brian werkt sinds zijn afstuderen in de gezondheidszorg. Eerst bij een klein adviesbureau en later bij BoerCroon. Daarna heeft hij ruim vijf jaar interim management gedaan, onder meer als interim Directeur Zorginkoop van een aantal zorgverzekeraars. Sinds 2007 werkt hij weer als adviseur in de gezondheidszorg, eerst als partner bij BoerCroon en daarna – sinds 2012 – als medeoprichter van EHdK.

 

Brian onderscheidt zich door een zakelijke en kritische kijk, in combinatie met ruim voldoende sensitiviteit om ook de meest complexe vraagstukken te kunnen overzien. In zijn werk vindt hij het behalen van aantoonbare resultaten voor de klanten het meest belangrijke.

 

Brian woont in Amsterdam, is getrouwd en heeft een passie voor reizen.

Nadine de Kort-Biekart

Nadine is ruim vijftien jaar werkzaam als adviseur en projectmanager in de zorg en publieke sector. Voorafgaande aan de start van EHdK werkte zij o.a. bij KMPG Consulting en BoerCroon. Zij is opgeleid als econoom en volgde recent de opleiding Besturen en Vernieuwen in de zorg bij Sioo. Nadine is ervan overtuigd dat de medewerkers over waardevolle kennis en ervaring beschikken en uiteindelijk zorgdragen voor de realisatie én dus het uiteindelijke succes van het project.

 

Door haar nieuwsgierigheid, enthousiasme en drive is zij in staat om snel individuele motivaties en doelstellingen bloot te leggen om zo een effectieve samenwerking mogelijk te maken.

 

Nadine woont met haar man en drie kinderen in Amsterdam. Zij rent en tennist graag en heeft veel interesse voor kunst en cultuur.

Pim Candel

Pim werkt sinds 2015 als adviseur voor EHdK. Pim heeft een brede academische achtergrond: Hij is begonnen met een Propedeuse Sociologie van de Radboud Universiteit en heeft vervolgens University College Maastricht afgerond. Als onderdeel van deze bachelor studeerde hij een half jaar leiderschap aan de University of Richmond. Uiteindelijk behaalde hij zijn Master Bedrijfskunde op het onderwerp ‘Strategische besluitvorming bij zorginstellingen’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.Na zijn studie is hij direct gestart als zelfstandig adviseur voor organisaties in de zorg en overheid. De complexiteit en maatschappelijke relevantie van hun vraagstukken heeft zijn interesse.

 

Pim zet graag zijn nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden in om antwoord te geven op vragen van zijn opdrachtgevers.

 

Pim woont in Amsterdam, ziet graag veel van de wereld en is regelmatig bij zijn vriendin in Engeland.

Jenneke Aartsen

Jenneke werkt sinds 2017 voor EHdK. Jenneke heeft Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht (USBO) en heeft daarna masters afgerond in Conflict Resolutie (UvA) en Internationaal Recht en Veiligheid (VU). Als onderdeel van haar studie studeerde Jenneke een half jaar aan Stellenbosch Universiteit in Zuid-Afrika en heeft ze stage gelopen bij de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de Verenigde Naties in New York.  

 

Jenneke is geïnspireerd door de maatschappelijke relevantie van de gezondheidszorg. Zij zet haar nieuwsgierigheid en pragmatische instelling graag in om complexe vraagstukken te doorgronden en zo bij te dragen aan een betere organisatie van de gezondheidszorg in Nederland. 

 

Jenneke woont in Amsterdam, doet veel aan sport is een fervent reiziger. 

Jos Smeenge

Jos werkt sinds 2018 als adviseur voor EHdK. Jos heeft zijn bachelor en master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht (USBO) voltooid. Tussen zijn Bachelor en Master in is hij als zelfstandig adviseur in de zorg en voor de overheid aan de slag gegaan. Na zijn master besloot hij om zijn passie als muziekproducer na te jagen. Na drie muzikale jaren bleek de wens om inhoudelijk bezig te zijn met maatschappelijke thema’s groot en maakte hij de overstap naar het advieswerk.

 

Hij vindt het een uitdaging om begrijpelijke oplossingen te vinden voor complexe organisatorische vraagstukken, met als doel om mensen en organisaties in beweging te krijgen.

 

Jos woont in Utrecht, heeft een passie voor muziek en kookt graag.

Sofia Rapsaniotis

Sofia heeft Gezondheid en Leven gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft daarna de master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Scienes afgerond. Als onderdeel van haar master liep Sofia stage in Kenia bij een gezondheidszorgorganisatie. Na haar studie is zij gestart bij een projectenbureau waar zij zorginstellingen en gemeentes ondersteunde.  Sinds 2019 werkt Sofia als adviseur voor EHdK.
 
Sofia combineert haar opgedane medische en maatschappelijke kennis bij het oplossen van complexe vraagstukken en het realiseren van vernieuwingen in de zorg. Ze is nieuwsgierig en ziet door middel van creatieve benaderingen nieuwe kansen bij maatschappelijke vraagstukken. Haar sociale vaardigheden gebruikt zij om tijdens projecten mensen te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden om zo opdrachtgevers een stap verder te brengen.
 
Sofia woont in Amsterdam, speelt piano, houdt van kunst en cultuur en doet aan pilates.

Merel Blans - EHdK

Merel Blans

Merel werkt sinds augustus 2019 als adviseur voor EHdK. Ze heeft Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie gestudeerd in Leiden waar ze vervolgens ook een Master African Studies heeft afgerond. Hiervoor heeft ze drie maanden in Ghana onderzoek gedaan naar traditionele geneeskunde. Daarna is ze de Master Medical Anthropology and Sociology gaan volgen aan de UvA. Na haar studie is ze aan de slag gegaan als projectmanager van medische nascholingen voor artsen en verpleegkundigen.

 

Merel is nieuwsgierig en analytisch en ze zet deze twee aspecten in om klanten in de gezondheidszorg verder te helpen.

 

Haar vrije tijd besteedt Merel graag aan hockey, lezen en reizen.

 

Alex Peters - EHdK

Alex Peters

Alex heeft de bachelors Fiscale Economie, Accountancy en Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) afgerond. Tussen zijn bachelor en master heeft hij een jaar gewerkt als operationeel directeur bij een internationale startup in de voedingsmiddelenindustrie. Hij behaalde cum laude zijn master ‘Organisational Change & Consulting’ aan de Erasmus Universiteit (RSM) met een onderzoek naar organisatiecultuur en leiderschap binnen de Belastingdienst. Alex werkt sinds 2019 als adviseur voor EHdK.

 

Alex is geïnteresseerd in complexe organisatorische vraagstukken, met veel verschillende factoren en actoren, in de gezondheidszorg. Door zijn enthousiasme te combineren met sociale en analytische vaardigheden helpt hij klanten te komen tot haalbare oplossingen die de organisatie verder helpen.

 

Alex woont samen in Amsterdam met zijn vriendin en twee katten, houdt van sport en luistert graag naar muziek.

Kim Huijzendveld

Kim werkt sinds 2017 voor EHdK. Na afronding van haar studie Toerisme heeft Kim gewerkt als manager van diverse reisbureaus. Daarna heeft zij ook zelf de teugels van het reizen in handen genomen, onder meer door paardrijtrektochten in Noord Spanje te organiseren en ook zelf te begeleiden. Na vele omzwervingen is zij weer in Nederland terecht gekomen en heeft ze er voor gekozen om zich te richten op het vak van office manager en personal assistant.

 

Kim neemt bij EHdK werk uit handen van haar collega’s, zodat de organisatie goed loopt en de collega’s zich kunnen richten op de dingen waar zij goed in zijn. Wie met Kim samenwerkt kan er blindelings vanuit gaan dat alles goed geregeld wordt. Dát is haar belangrijkste drive, daar haalt zij plezier uit!

 

Kim woont samen in Amsterdam en houdt net als haar collega’s van reizen.

Emilie van Ittersum

Emilie werkt sinds 2019 voor EHdK. Zij is na haar studie Organisatiepsychologie gestart als strategie consultant bij Arthur D Little. Daarna heeft zij verschillende (interim) management rollen bekleed in het HR vakgebied bij onder andere Ahold en via TalentFirst.
Zij gelooft dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn als de mens volledig centraal staat. Haar aanpak is resultaatgericht, positief, warm, intuïtief en toekomstgericht.

 

Emilie neemt de HR taken binnen EHdK op zich met focus op de ontwikkeling van de adviseurs en het team.

 

Zij woont met haar man en twee kinderen in Amsterdam, gaat graag naar concerten, zingt en speelt piano.